Demirci Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplantısı, Kaymakam Adem Kaya'nın Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda gerçekleşti.

Toplantıya, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Kabak, Meclis Başkanı İbrahim Akarsu ve Demirci Belediye'mizin Mimar ve Mühendislik hizmetleri Personelleri katıldı.
Projenin Danışman firması tarafından hazırlanan arsaların avam (taslak) yerleşim planı, Müteşebbis Heyeti tarafından onaylandı. Firmaya Nihai (kesin) yerleşim projesinin çizimi için onay verildi.
Müteşebbis Heyeti Üyeleri, 2024 yılının ikinci yarısından itibaren yerli ve yabancı yatırımcı firmalar ile ikili görüşmelerin başlaması konusunda görüş birliğine vardılar.
Alınan kararların İlçemize hayırlı olmasını dileriz.