Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

DEMİRCİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZE, YENİ ORGANİZE SANAYİ BÖLGE MÜDÜRÜ ATAMASI YAPILDI

Tüm Haberler

Demirci Organize Sanayi Bölgemizin "bir an önce imarı için" çalışmalar hızlandı.

Bir süredir, Organize Sanayi Bölgemizin Bölge Müdürlüğü görevini yürüten Demirci Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Bülent Yılmaz, görevini bugün itibariyle (16.09.2024) İnşaat Mühendisi Sinan Ece'ye devrediyor. 

Bugüne kadar yaptığı dikkatli ve özverili çalışmaları nedeniyle Bülent Yılmaz Bey'e teşekkür ederiz. Görevi yeni devralacak Sinan Ece Bey'e de yeni görevinde başarılar dileriz.

Bir çok Demircili hemşehrimizin yaşadığı, Şehir halkı ile "Kardeş Şehir", Ticaret ve Sanayi Odaları ile de "Kardeş Oda" gibi birbirine yakın olan Salihli İlçemizdeki Organize Sanayi Bölge Müdürlü'ğünün, Kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerinin desteği ve oluru ile proje ve ön tahsis çalışmaları süreçlerini "hızlandırmak ve tecrübelerinden faydalanarak doğru kararlar almak" adına tabiri caiz ise "omuz omuza" çalışmaya 18.09.2024 Çarşamba günü Salihli'de yapılacak ilk toplantı ile başlıyoruz. 

Süreç boyunca, bizlere desteğini esirmeyecek olan, Salihli Organize Sanayi Bölgemizin Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Muhittin Bilget ve Kıymetli Yönetim Kurulu Üyelerine, Salihli Ticaret ve Sanayi Odamızın Yönetim Kurulu Başkanı Sayın İbrahim Yüksel ve Değerli Yönetim Kurulu Üyelerine ve Salihli Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Çağrı Duygu Bey'e şükranlarımızı sunarız. Varolun..

#eminadımlarlaeleleilerliyoruz.

Haber Resimleri