DEMİRCİ HALILARIMIZIN İHRACATI ADINA "YENİ" ULUSLARARASI REKABETÇİLİĞİN GELİŞTİRİLMESİ (URGE) PROJEMİZ BAŞLIYOR.

Ege İhracatçı Birliğimizin himayesinde, Ege Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçıları Birliğimiz ile Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın üyelerini kapsayan yeni URGE projemiz start alıyor.

Birlik Koordinatör Başkanımız Jak Eskinazi, Genel Sekreter Yardımcımız Çiğdem Önsal, Sanayi Sektörleri Şube Müdürü Ulaş Can Karadeniz ve Sanayi Sektörleri Şefi Şevin İstanbulluoğlu ile projemizin güncel durumu hakkında değerlendirmeler yaptık.

Jak Eskinazi Başkan'ımız tavsiyeleri, Ulaş Can Müdürümüz ve değerli ekibinin çalışmaları doğrultusunda bu hafta üye firma duyuruları yapılacak, bayram öncesi de Bakanlık başvurusu yapılıp temmuz ayı gibi ihtiyaç analizi ve akabinde eğitimler verilmeye başlanalıp yol haritası oluşturulacak.

Kısmet olursa, sonbahar gibi Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Kıymetli İhracatçı Üyeleri ile birlikte ilk yurt dışı URGE ziyaretimizin gerçekleşmesi planlanmakta.