Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

DEMİRCİ BELEDİYE'Sİ VE DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODAMIZIN "ORTAK" İŞKUR BİLGİLENDİRME SEMİNERİ.

Tüm Haberler
Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Üyelerine, İşkur Manisa Mesleki Eğitim Kursları, İşbaşı Eğitim Programı hakkında bilgilendirme programı yapıldı.
Programa, Manisa İşkur İl Müdürü Günseli Tufan, Demirci Kaymakamı Yavuz Arslan, Demirci Belediye Başkanı Erkan Kara, Demirci İlçe Milli Eğitim Müdürü Bilal Çetinkaya, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızı temsilen Meclis Başkanımız İbrahim Akarsu, Sivil Toplum Kuruluşu Başkanları, yöneticileri ve Sanayici Üyelerimiz katılım sağladı.
Açılış konuşmaları sonrasında, İşkur Salihli Hizmet Merkezi Kurum Amiri Huriye Özcan tarafından, eğitim kursları, işbaşı eğitim programında işletmelerin veya çalışana verilen hizmetler, işbirliği yöntemi, kadın istihdamı için pozitif ayrımcılık, personel sayısına göre indirimler, iş gücü arayanlar için yönlendirme, teşvikler vr işkur’a kayıt gibi İşkur Mesleki Eğitim Kursları, İşbaşı Eğitim Programı hakkında bilgilendirme yapıldı.
Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Erkan Kara Bey'e, İlçe Halkımızın ve Sanayicilerimizin menfaatine olan bu programdaki işbirliği için teşekkür ederiz.

Haber Resimleri