Bilgilendirme

Değerli Üyelerimiz,

16.03.2023 Perşembe akşamı odamız binasında gerçekleştirdiğimiz ’’ yüksek enerji tüketimi olan yerel işletmelerimizin enerji maliyetlerinin düşürülmesi amacı ’’ ile Enerji üretim kooperatifleri başlıklı toplantımızı bir grup üyelerimizin katılımı ile gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Toplantı sonucunda, böyle bir projenin enerji tüketimi yüksek olan firmalarımız için çok faydalı ve avantajlı olacağı kanaatinde varılmıştır.

Projenin fizibilite çalışmalarının yapılabilmesi için üye firmalarımızın enerji tüketim bilgilerine ihtiyaç duyulmaktadır. Bu sebeple;

Üye firmalarımızın, aylık enerji tüketimini gösteren elektrik faturalarının görselini Odamızın cep telefon numarasına veya yetkili personeline fotoğraf olarak ulaşmalarını rica ederiz.

Demirci TSO : 0507 681 3725
Özkan Akkurt : 0541 533 70 34