AHİ EVRAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSEMİZ ROBOTİK KODLAMA TURNUVASINA KATILDI.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızın Meclis Başkanı İbrahim Akarsu'nun temsil ettiği turnuvada;
Demirci Ahi Evran MTAL ile birlikte, Gördes, Köprübaşı ve Selendi'nin katılımı ile ilki düzenlenen Kodlama ve Robotik Turnuvası farklı kategorilerde 57 grup ve 22 danışman ögretmenin eşliğinde gerçekleştirildi.
Scratch oyun tasarımı, tasarla çalıştır, temel seviye çizgi izleyen robot ve ileri seviye çizgi izleyen robot olmak üzere öğrenciler 4 dalda yeteneklerini sergilediler.
Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol Okulumuz tasarla çalıştır kategorisinde 3. olurken, ileri seviye çizgi izleyen robot kategorisinde 2. olarak bitirip ödüllerini aldılar.