23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun...

Değerli Üyemiz,

23 Nisan, sadece 'Çocuk Bayramı' değil aynı zamanda ulusal egemenliğimizin de kazanıldığı gündür. İşte bu nedenle 23 Nisan 1920'de açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi bugüne dek geçen süre içerisinde Devletimizin, Cumhuriyetimizin ve Demokrasimizin en büyük teminatı olmuştur.

Büyük Atatürk, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın birlikte kutlanmasını sağlayarak, bağımsızlık ve egemenliğin ancak çocuklarımıza mutlu ve müreffeh bir ülke sağlayarak gelecek nesillere aktarılabileceğinin işaretini vermiştir.

Bu bayram, Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecek nesillere verdiği değerin, inancın ve güvenin bir göstergesidir. Ayrıca çocuklara armağan edilen tek evrensel bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan, Türkiye Cumhuriyeti'nin gelecek nesillere olan güveninin de bir ifadesidir.

Yönetim kurulu ve meclis üyelerimle birlikte, sevgi dolu yürekleriyle bu güne anlam katan çocuklarımızın ve aziz milletimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor, saygılarımı sunuyorum.

Nurettin KELEM