Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

18.Mayıs.2023 Perşembe günü Manisa Milletvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.

Tüm Haberler

18.Mayıs.2023 Perşembe günü Manisa Milletvekilimiz Bahadır Yenişehirlioğlu, Demirci Ticaret ve Sanayi Odamızı ziyaret etti.

Ziyarete, Akhisar Ticaret Borsası Başkanı Alper Alhat, Gördes Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Serdar Özcan, Demirci Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar Bey'leri, Meclis Üyelerimiz Zeki Temel ve İsmail Abalı Bey'ler ile birlikte ağırladık.

Sayın Vekilimiz, Partisinin yapmış olduğu ve yapmayı planladıkları "Milli Projeler" hakkında Oda üyelerimize bilgilendirme yaptı.

Bizde, Sayın Vekilimizi Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak Demirci Organize Sanayi Bölgemizin son durumu hakkında bilgilendirdik ve Vekilimizin Cumhurbaşkanımıza yakınlığı dolayısıyla Organize Sanayi Bölgemizin daha uygun şartlarda  yatırım yapılabilecek bir üst sınıflandırma yapılması teklifimizi dosya olarak sunduk.
Ayrıca, Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ziyaretimize eşlik etmesini rica ettik.

Bunun yanında Ak Parti İlçe Başkanımız Mehmet Acar Bey, Cumhurbaşkanımız 2011 yılındaki Demirci ziyaretindeki yol ile ilgili sözünü ve basında haber olan bölümünü hatırlattı.

Sayın Vekilimiz, konuşulan konular üzerinde soru ve cevap dolu sohbetin sonunda notlarını aldı. İlçemiz adına elinden gelenin en iyisini yapma sözü verdi.

Sayın Vekilimize ve Kıymetli Başkan'larımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür eder çalışmalarında başarılar dileriz.

 

Haber Resimleri