Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASI "SEVGİ VARSA ENGEL YOK"

Tüm Haberler

DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASI "SEVGİ VARSA ENGEL YOK"

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çok özel misafirleri ağırladı. Kabulde Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin KELEM, Yönetim Kurulu üyesi Ahmet Fatih DİLŞEKER, Meclis Başkanı Nurdoğan BAYRAM oda sekreteri Şenay SÖNMEZ, ilçemiz Özel Eğitim Kurumlarında Görevli Mustafa Bakır, Eşref MAZILI, Mustafa ÖZDEMİR ve ÇOK ÖZEL MİSAFİRLERİMİZ hazır bulundu. Başkan Kelem İlçedeki 2 engelli öğrenciyi bir günlüğüne Ticaret Odası Başkanlığı ve Meclis Başkanlığı koltuğunu emanet etti.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret eden Ahmet Donat bir günlüğüne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı koltuğuna otururken, Abdullah Özer'de bir günlüğüne Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı oldu.

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Nurettin Kelem " Bugün 3 Aralık Dünya Engelliler günü. Odamızda bugün engelli kardeşlerimizi ağırladık. Engelli çocuklarımızın topluma Allah'ın birer hediyesidir. Sahip çıkılmaları gerektiğine inanıyoruz. Engelli çocuklarımızın topluma kazandırılması için verilen eğitimlerde çok önemlidir "dedi.

Haber Resimleri