Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

ZAFER KALKINMA AJANSI VE KOSGEB İŞBİRLİĞİ İLE KURLAR BAŞLIYOR

Tüm Haberler

 

2017 YILI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ BİRİNCİ DÖNEM

Zafer Kalkınma Ajansı (ZEKA) ile Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) arasında 10/01/2017 tarihinde imzalanan "Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi İşbirliği" protokolü kapsamında TR33 Bölgesi'nde (Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa ve Uşak) 2017 yılı içerisinde dönemler halinde ücretsiz uygulamalı girişimcilik eğitimi verilecektir.

Birinci dönem kapsamında 2017 Mayıs ayı içerisinde her bir il merkezinde 3'er olmak üzere toplam 12 kurs açılacaktır. Her bir kurs kapsamında azami 30 kişi katılımcı olarak belirlenecektir. Eğitime, 18 yaşını doldurmuş ve Afyonkarahisar, Kütahya, Manisa veya Uşak illerinde ikamet etmekte ya da çalışmakta olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları başvuru yapabilir. Katılımcıların seçiminde şehit yakınlarına, gazilere, engellilere, kadınlara ve gençlere (18-29 yaş) öncelik verilecektir. Bir kurs kapsamında toplam eğitim süresi 35 saat olup eğitim hafta içi 5 gün 09:00 - 17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Toplam eğitim süresinin %80'ine katılım sağlayanlar, Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılım Belgesi almaya hak kazanırlar. Katılımcılar bu belge sayesinde KOSGEB tarafından 50.000 TL'si hibe, 100.000 TL'si kredi şeklinde verilen "Yeni Girişimci Desteği"ne başvurmaya hak kazanırlar.

Başvuru yapmak için yukarıda yer alan bağlantı üzerinden “2017 Yılı Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi Katılımcı Başvuru Formu”nu doldurmanız ve e-posta adresinize gönderilecek olan bu formun çıktısını alıp, imzalayıp nüfus cüzdanı örneği ile birlikte Kütahya ilinde bulunan Ajans Genel Sekreterliği’ne ya da Afyonkarahisar, Manisa ve Uşak illerinde bulunan Yatırım Destek Ofislerine teslim etmeniz gerekmektedir. Başvuru yapmak için son zaman 07/04/2017 saat 18:00'dır. Eğitime kabul edilenlerin listesi ile eğitim zamanı ve yeri bu sayfadan duyurulacaktır.

Duyuru metnin elektronik formatına http:www.zafer.org.tr/downloads/2017uge01.pdf  bağlantısından ulaşabilirsiniz.Diğer ayrıntılar için www.zafer.org.tr adresinden bilgi alabilirsiniz.

Haber Resimleri