Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’i ziyaret

Yönetim Kurulu Başkanımız  Mehmet Akkılıç, Meclis Başkanımız Gökhan Yıldızel, Yönetim Kurulu Üyemiz Yüksel Küçükkaraca, CBÜ Meslek Yüksek Okulu Müdürü Dr.İsmail Taşlı Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil’i makamında ziyaret ettiler.

Başkan Erbil’e görevinde başarılar dileyen Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Akkılıç, ‘Öncelikle Sayın Erbil’e yeni görevinde başarılar diliyorum. Bu görevler fedakarlık istiyor. Zaman istiyor. Bizler ilimize katkı sağlamanın çabası içerisindeyiz. Manisa odaları olarak da bugüne kadar örnek bir dayanışmanın içinde çalıştık. Rahmetli Bülent Koşmaz ağabeyimizin önderliğinde ortak projelere imza attık. Ondan sonra Yaşar bey döneminde iki ay da bir toplantılarımızı sürdürdük. Geçmişte olduğu gibi Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak Manisa’mıza katkı sağlayacağına inandığımız her projede var olacağımızı belirtmek istiyorum. Ben, bir kez daha sayın Adnan Erbil’i tebrik ediyor, görevinde başarılar diliyorum’ dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Erbil, ‘Manisa hızla büyüyor, gelişiyor. Sanayisiyle, tarımıyla Türkiye ekonomisine katkı sağlıyor.  Bu şehir hepimizin. Sayın başkanın da ifade ettiği gibi Manisa’da yer alan oda ve borsaların birlikteliği örnek teşkil etmekte. Geçmişte ilçe odalarımız ve borsalarımız ile bir çok projeyi hayata geçirdik. Yapmış olduğumuz ortak istişare toplantılarında ilimizin sorunlarını hep birlikte tespit ettik. Bunları yetkili makamlara ilettik.  Bundan sonra da geçmişte olduğu gibi aynı birlikteliğimiz artarak devam edecek’ diye konuştu.