ODAMIZ AKREDİTE ODA OLMA YOLCULUĞUNA BAŞLADI

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 15-16. Dönem Akreditasyon Sistemi’ne dahil olduk.Odamız personeline 2021 yılı içinde Tobb tarafından verilen düzenli akreditasyon eğitimlerinin ardından 7-8 Aralık’taki geliştirme ziyareti ile süreç hızlandı.Türk Loydu Şirketi yetkilisi Gökhan Göksu tarafından yapılan geliştirme ziyaretinin açılış programında Yönetim Kurulu Başkanımız Nurettin Kelem,Meclis Başkanımız Nurdoğan Bayram,Oda personelimiz Şenay Sönmez ve Ayhan Kesici hazır bulundular.

Odamızın verimliliğini arttırmayı ve üyelerimize profesyonel biçimde yüksek kalitede hizmet sunabilmemizi sağlayacak akreditasyon sistemi oluşturulduktan sonra,Odamız Tobb tarafından 3 yılda bir denetlemeye tabi tutulacak.