Manisa Valisi Odamızı Ziyaret Etti

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ilçe ziyaretleri kapsamında 10 Ağustos Çarşamba günü Demirci’de temaslarda bulundu.

Güvençer, Demirci Kaymakamlığı ziyaretinde Hükümet Konağı önünde Kaymakam Atila Kantay, Belediye Başkanı Selami Selçuk, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Alka Ersoy,İlçe Daire Amirleri,Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Akkılıç ve Diğer Oda Başkanları tarafından karşılandı.

Hükümet Konağında Demirci Kaymakamı Atila Kantay’dan brifing alan Vali Güvençer,ziyaret programı çerçevesinde odamızı da ziyaret etti.Ziyarete İlçemiz Kaymakamı Atila Kantay,Odamız Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimiz ile İlçe Oda Başkanları katıldı.Ziyarette Demirci’nin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulunuldu.Özellikle ilçemizin  yol sorunu üzerinde duruldu.Ziyaretin sonunda Başkanımız tarafından el halısı hediye edilen Vali Güvençer ve beraberindeki heyet diğer ziyaretler için odamızdan ayrıldı.