Hisarcıklıoğlu, 365 Oda ve Borsa Başkanı ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ziyaret etti

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M.Rıfat HİSARCIKLIOĞLU 81 İl ve İlçeden gelen 365 Oda ve Borsa Başkanları ile birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet AKKILIÇ sayın Cumhurbaşkanımıza Demirci ye yapmış olduğu ziyaretinden ve bu ziyarette Demirci-Selendi ve Demirci-Sındırgı Yolu için verdiği sözünü hatırlattı.Cumhurbaşkanımız yapılması gerekenlerin en kısa süre içerisinde yapılacağını Demirci nin sorunları ile alakadar olacağını belirtti.

Başkanımız Odamızın hazırladığı Demirci ve sorunlarını içeren dosyamızı kendisine teslim etti ve gösterilen ilgi ve alakaya teşekkür ederek ayrıldı.