GİRİŞİMCİLER BELGELERİNİ ALDI

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası tarafından açılan KOSGEB Girişimcilik kursuna katılan 29 kursiyer sertifikalarını düzenlenen törenle aldı.

Odamız konferans salonunda düzenlenen törene Demirci Kaymakamımız Sayın Atila KANTAY, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ÜNLÜ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa BAKAÇ, Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç.Dr. İsmail TAŞLI, daire amirleri ve kursiyerler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Ticaret Odası Başkanı Mehmet AKKILIÇ ” Odamız tarafından KOSGEB işbirliği ile yapılan kursumuza katılan 29 girişimcimiz belgelerini almaya hak kazandılar. Girişimcilerimizi tebrik ediyorum ” dedi.

Demirci Kaymakamımız Sayın Atila KANTAY ise ” Ticaret Odası tarafından açılan KOSGEB Girişimcilik kursunun hayırlı olmasını diliyorum; Bu kursa emek veren kursiyerlerimizin yeni iş hayatında başarılı olmalarını dilerim. Yeni açılan bir iş yerinin devam ettirilmesi çok önemlidir. Demirci Manisa ilimize 165 kilometre uzaklıkta şirin bir ilçemiz. Demirci olarak ilimize uzak diyerek sızlanıyoruz fakat ama uzak olmanın getirdiği avantajlarda var. Manisa’da ekonomik anlamda kendi kendine yetinebilen ilçeler arasında Demirci vardır. Esnaf sayımız diğer ilçelerin üzerinde olduğu gibi, eğitimde de bir numarayız. Kursa katılarak belge almaya hak kazanan girişimcilerimizi tebrik ediyorum ” dedi.

Konuşmaların ardından Kaymakamımız Sayın Atila KANTAY ve protokol üyeleri tarafından girişimcilere sertifikaları dağıtıldı.