DEMİRCİ TSO ÜYELERİ İSTANBUL UNICERA FUARINDA

Ticaret ve Sanayi Odası olarak 2016 Yılının ilk fuar ziyeretimizi İstanbul Tüyap Fuar Mer- kezinde 28’ incisi düzenlenen Uluslararası Unicera Seramik-Mutfak-Yapı Fuarına gerçekleştirdik.

Üyelerimiz ile birlikte 22 Şubat / P.tesi sabahı Demirci den hareket ederek 1 gece İstanbul Kumburgaz Marin Princess Otel de konakladık.Salı günü Fuar ziyaretini gerçekleştirdik.Üyelerimizden aldığımız geri dönüşlerde fuar ziyaretinin çok verimli geçtiğini, firmaların piyasa süreceği yeni ürünlerin görüldüğünü,piyasanın durumu hakkında görüş alış verişi yapıldığını ve çeşitli iş bağlantılarının yapıldığını memnuniyetle öğrendik.Fuar ziyaretinden sonra İstanbul un tarihi ve turistik yerlerinin ziyaretinin ardından Demirci ye geri döndük.Dönüş yolculuğunda ve sonrasında yaptığımız görüşmelerde üyelerimiz fuar ziyaretlerinin yenilerinin tekrarlanması taleplerini dile getirdiler.

Ticaret ve Sanayi Odası olarak amacımız;bütün üyelerimizin kendi meslek gruplarında düzenlenen yurtdışı ve yurtiçi fuarlara ziyaretlerinin organizasyonu yaparak;işlerini geliştirebilmelerine ve ufuklarının açılmasına aracı olabilmektir.Bu konuda meslek grubuna ve dönemine göre fuarlara ziyaretlerimiz yıl içinde de devam edecektir.