Demirci : °C
Dil Seçiniz : TR EN

DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN ANKARA TEMASLARI İLK MEYVESİNİ VERDİ…

Tüm Haberler

 

DEMİRCİ TİCARET VE SANAYİ ODASI’NIN ANKARA TEMASLARI İLK MEYVESİNİ VERDİ…

Demirci Ticaret ve Sanayi Odası Heyeti 2 Mayıs 2018 Çarşamba günü TOBB Başkanı Sayın Hisarcıklıoğlu ‘na ziyarette bulunmuşlardı. Sıcak bir atmosferde geçen görüşmelerde Demircimiz için olumlu konular masaya yatırıldı. Görüşülen konulardan biriside gündemde olan nefes kredisi üzerine oldu. Demirci heyetinin isteği üzerine Başkan Hisarcıklıoğlu Demirci Ekonomisini canlandırmak, nefes sağlamak için EK 600.000 –TL daha nefes kredisi limiti sağladılar. Ayrıca 50.000-TL olan üst limit de 200.000-TL ye çıkarılmıştır.

Yeni seçilen yönetim kurulu ve meclis olarak TOBB ve bankalar ile yapılan görüşmeler neticesinde kullanılan 900,000 TL ye ilave olarak 2.250.000 TL daha ekstra limit oluşturulmuş olup, üyelerimizin kullanımına sunulmuştu. Odamızın son Ankara temasları neticesinde toplam rakam 3.750.000- TL ye çıkarılmıştır Demircimize hayırlı uğurlu olsun.

TOBB Başkanımız Sayın Rıfat HİSARCIKLIOĞLU Bey’e ve Yönetim Kuruluna en kalbi duygularımızla teşekkür eder, çalışmalarında üstün başarılar dileriz.

 

Haber Resimleri