BAŞKAN'IN SEÇİM MESAJI

18.10.2022 Salı günü gerçekleşen Demirci Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerine işini gücünü bırakan, hatta dükkanını kapatıp değerli oylarını kullanmaya gelen, seçim sonuna kadar Odamızın önünde sonucu bekleyen tüm üyelerimize ve vefakar dostlarımıza en kalbi duygularımla şükranlarımı sunarım.
Tarihe not düşmek adına 8 meslek komitesindeki katılım ve sandık seçmen oy oranları şu şekilde gerçekleşti,
1. Meslek Grubu: 9 - 4
2. Meslek Grubu: 11 - 7
3. Meslek Grubu: 12 - 10
4. Meslek Grubu: 11 - 7
5. Meslek Grubu: 12 - 8
6. Meslek Grubu: 18 - 18
7. Meslek Grubu: 18 - 9
8. Meslek Grubu: 18 - 13
Seçim günü yaklaşık 231 seçmenimizin 189 u oy kullandı ve %82 oranında bir katılım gerçekleşti.
Seçmenlerimizin büyük teveccühü ile oyların 109 nu alarak %58 lik bir başarı oranı elde ettik.
Komitelerimizde, 6. Meslek grubunda Üzeyir Akel arkadaşımız en fazla oy alan isim oldu. 1. ve 7. Meslek komitelerimiz de en fazla farkla tamamlayan gruplar oldu.
Komitelerin tümünden aday çıkardık 3 ve 6. Meslek Komitesinde oy eşitliği sebebi ile kura çekildi ve beyaz listeden katılan birer arkadaşımız da meclise girmiş oldu.
Böylece, komitelerin tümünde aday çıkararak 8'de 8'e yakın bir sonuçla yarışı önde tamamladık.
Seçim sonuçlarının ilçemize ve üyelerimize hayırlı olmasını diler, bizlere destek veren tüm kıymetli üyelerimizi ve seçim döneminde hiç bir vazifeden kaçmadan koşturan dost ve arkadaşlarımızı saygıyla selamlarım.
Kendi grubumuz içinde seçimde yarışan meclis üyesi arkadaşlarımız ile 2 tane seçim sonu sloganı belirledik.
"Biz seçimi değil, gönülleri kazandık."
Kasım Kabak.