2017 YILI GIDA YARDIMLARI ODAMIZCA DAĞITILDI

Her yıl Ramazan Ayında geleneksel olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından organize edilerek Odamız tarafından ihalesi ve dağıtımı gerçekleştirilen gıda yardım paketleri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.5 Haziran Pazartesi günü dağıtımına başlanılan paketler Odamız Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz,Odamız Çalışanları ve Hayır Severler aracılığıyla 7 Haziran Çarşamba günü tamamlandı.Dağıtımların Demirci merkez ve çevresinde mümkün olan en uzak noktalara kadar ulaştırılmasına gayret edildi.İçeriği şeker,çiçekyağı.makarna,fındık kreması,pirinç,fasülye,mercimek ve çay dan oluşan gıda paketleri toplam olarak  710  adet dağıltıldı.

Bu vesile ile Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Akkılıç bu hayır olayında emeği geçen herkese teşekkürlerini sunarak   Hayırlı Ramazanlar diledi.