2016 YILI RAMAZAN AYI GIDA YARDIMLARI ODAMIZCA DAĞITILDI

Her yıl geleneksel olarak Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından organize edilerek Odamız tarafından ihalesi ve dağıtımı gerçekleştirilen gıda yardım paketle- ri ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.14 Haziran Salı günü dağıtımına başlanılan paketler Odamız Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Meclis Üyelerimiz,Odamız Çalışanları ve hayır severler aracılığıyla 15 Haziran Çarşamba günü tamamlandı.Dağıtımların Demirci merkez ve çevresinde mümkün olan en uzak noktalara kadar ulaştırılmasına gayret edildi.İçeriği şeker,çiçekyağı.makarna,fındık kreması,pirinç,fasülye,mercimek ve çay dan oluşan gıda paketleri toplam olarak 685 adet dağıltıldı.

Bu vesile ile Yönetim Kurulu Başkanımız Mehmet Akkılıç bu hayır olayına yardımcı olan herkese teşekkürlerini sunarak Hayırlı Ramazanlar diledi.